loader image

Notícies Cavalcada 2012

La Cavalcada de Reis 2012 en imatges

La Cavalcada de Reis 2012 en imatges

Ja podeu reviure la Cavalcada de Reis 2012 a través del nostre àlbum.

Milers de vicentins i vicentines van esperar a Ses Majestats els Reis d’Orient a la Plaça de la Vila el  dia 5 de gener. Els Reis d’Orient van saludar als autors del cartell de la cavalcada 2012 i van rebre la clau de les cases de Sant Vicenç de la mà de l’alcalde Oriol Junqueras. Uns 1300 nens van entregar la carta als Reis Mags dalt del nou escenari, més gran i majestuós.

A partir de les 20h la Cavalcada va recórrer els carrers més cèntrics de Sant Vicenç dels Horts al llarg de 5km i va repartir 1200 kilograms de caramels aptes per a celíacs. La Cavalcada va acabar a l’avinguda Torrelles on els Tres Mags d’Orient van desaparèixer per art de màgia.

Durant la desfilada pels carrers, Ses Majestats van estar acompanyats per les Estrelles d’Orient, el Ninot de Neu, El Camell Reial, la Bombolla Reial, els grups musicals i les carrossa infantil,  la de l’Esplai Flor de Neu, l’A.E i G. Roc d’Oró i la Colla de Geganters de Sant Vicenç.

Més de 200 persones voluntàries van participar en la Cavalcada i van fer possible l’arribada de Ses Majestats a Sant Vicenç dels Horts.

Tot a punt per la Cavalcada de Reis 2012

Tot a punt per la Cavalcada de Reis 2012

La Cavalcada de Reis d’enguany presentarà una imatge renovada. A l’Ajuntament hi haurà un escenari més lluminós i majestuós, des d’on els Reis Mags recolliran la carta dels infants i on l’Alcalde Oriol Junqueras els entregarà, per primera vegada, la clau de Sant Vicenç. A més, per primer cop es podrà seguir la cavalcada a través de les xarxes socials. La d’aquest any serà la 117ª cavalcada que se celebra a la vila.

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Els Reis Mags arribaran per art de màgia al Centre Catòlic a les 17’50h, des d’on baixaran caminant fins a l’Ajuntament acompanyats pels seus Patges. Els ajudants dels Reis Mags portaran torxes que il•luminaran el pas de la Comitiva Reial que anirà pel carrer Torres i Bages, Carrer Montjuic i Carrer Mossèn Jacint Verdaguer fins a l’Ajuntament.

A les 18h, un cop la comitiva arribi a Casa de la Vila, Melcior, Gaspar i Baltasar pujaran a l’escenari i es farà la rebuda institucional. Saludaran a les autoritats i als nens que han guanyat el disseny del cartell de la Cavalcada de Reis i rebran de la mà del Batlle Oriol Junqueras la clau de les cases de Sant Vicenç, que els permetrà entrar a totes les cases i deixar-hi els regals. Tot seguit els Reis Mags s’asseuran als Trons Reials i rebran als nens i nenes de la vila i recolliran les seves cartes. Els Patges acompanyaran als més menuts fins als Trons Reials, on els entregaran caramels i globus.

La Cavalcada
La Comitiva començarà amb l’Estrella d’Orient I, i la seguiran les dues carrosses dels geganters i la carrossa infantil. A continuació, apareixeran el Ninot de Neu, la carrossa de l’A.E.i G. Roc d’Oró i de l’Esplai Flor de Neu. L’Estrella d’Orient II i el Camell Reial anticiparan l’arribada de les carrosses de Ses Majestats els Reis Mags. Finalment la Comitiva Reial es tancarà amb la Bombolla Reial i el camió de les joguines.

El pas dels Reis estarà animat per dos grups de música en directe i música enllaunada. Al llarg de la cavalcada es repartiran 1200 caramels aptes per a celíacs. A la cavalcada hi participaran unes 200 persones.

Recorregut de la Cavalcada de Reis
A les 20h la Comitiva Reial arribarà fins a l’Ajuntament on recolliran a Ses Majestats per iniciar la cavalcada. Així, l’inici del recorregut serà a la Plaça de la Vila i seguirà pels carrers de Rafel de Casanova, la Pobla, Nou, Barcelona fins a l’alçada de l’Església de Sant Josep, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Anselm Clavé i Sant Josep. La cavalcada finalitzarà a la rotonda de la Vinyala cap a les 22h.

La cavalcada a les xarxes socials
La cavalcada es podrà seguir a través de la pàgina web cavalcadadereis.cat, el Facebook Cavalcada de Reis i pel Twitter @cavalcadadereis o el hashtag #cavalcadasvh. Els vicentins i vicentines podran consultar-hi el transcurs de la nit de reis i per on passa la cavalcada a cada moment.

Tres estudiants de l’Escola Sant Jordi fan el cartell de la Cavalcada de Reis 2012

Tres estudiants de l’Escola Sant Jordi fan el cartell de la Cavalcada de Reis 2012

Presentem el cartell de la Cavalcada de Reis del 2012 de Sant Vicenç dels Horts. Ha estat escollit a través d’un concurs pel millor cartell inspirat en els Reis Mags, en el qual han participat alumnes de l’escola Sant Jordi. Els guanyadors i autors dels dibuixos del cartell de la Cavalcada 2012 són Narjes Dnou, Rocío Notario i Cristian Castillo de l’escola Sant Jordi.