loader image

La Cavalcada de Reis 2012 en imatges

Ja podeu reviure la Cavalcada de Reis 2012 a través del nostre àlbum.

Milers de vicentins i vicentines van esperar a Ses Majestats els Reis d’Orient a la Plaça de la Vila el  dia 5 de gener. Els Reis d’Orient van saludar als autors del cartell de la cavalcada 2012 i van rebre la clau de les cases de Sant Vicenç de la mà de l’alcalde Oriol Junqueras. Uns 1300 nens van entregar la carta als Reis Mags dalt del nou escenari, més gran i majestuós.

A partir de les 20h la Cavalcada va recórrer els carrers més cèntrics de Sant Vicenç dels Horts al llarg de 5km i va repartir 1200 kilograms de caramels aptes per a celíacs. La Cavalcada va acabar a l’avinguda Torrelles on els Tres Mags d’Orient van desaparèixer per art de màgia.

Durant la desfilada pels carrers, Ses Majestats van estar acompanyats per les Estrelles d’Orient, el Ninot de Neu, El Camell Reial, la Bombolla Reial, els grups musicals i les carrossa infantil,  la de l’Esplai Flor de Neu, l’A.E i G. Roc d’Oró i la Colla de Geganters de Sant Vicenç.

Més de 200 persones voluntàries van participar en la Cavalcada i van fer possible l’arribada de Ses Majestats a Sant Vicenç dels Horts.

Share This

Share this post with your friends!