loader image

Col·laboradors

La Cavalcada de Reis no seria possible sense la col·laboració dels seus voluntaris i sobretot amb l’ajuda d’altres entitats socioculturals de la vila de Sant Vicenç dels Horts:

L’Esplai Flor de Neu s’encarrega des de fa anys d’elaborar una de les carrosses amb l’ajuda dels seus monitors, joves i pares. La Nit de Reis aquesta carrossa desfila acompanyada dels membres de l’Esplai Flor de Neu.

L’A.E. i G. Roc d’Oró elabora des de fa anys una carrossa per la Nit de Reis amb la col·laboració d’escoltes, monitors i pares. Tan escoltes com monitors el dia 5 de gener es passegen dalt de la carrossa repartint-hi caramels.

La Colla de Gegants decora dues de les carrosses que integren la comitiva reial. Una d’elles està presidida pel Vicenç i la Coloma, els gegants de Sant Vicenç i per membres geganters. L’altra carrossa, està integrada per més membres geganters i animada amb música enllaunada.

L’Associació Colla de diables “Àngels Diabòlics” elabora, des de la cavalcada de l’any 2013, la Carrossa del Carbó. Els Diables s’encarreguen de fer aquesta carrossa i ajuden a Ses Majestats a fabricar, amb el seu foc, el carbó que els nens més entremaliats rebran la Nit de Reis.

El Centre Catòlic cedeix el seu espai a la Comissió de la Cavalcada perquè hi pugui celebrar les seves reunions. A més, és al Centre Catòlic on apareixen els Reigs Mags per art de màgia i on s’inicia la comitiva fins l’Ajuntament.

D’altres voluntaris, associacions i empreses col·laboren amb la Cavalcada a través de l’elaboració de les carrosses o la cessió de camions, furgonetes i tractors per motoritzar les carrosses.

La Cavalcada de Reis de Sant Vicenç està organitzada per la Comissió, però també rep ajuda institucional. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dóna suport a aquesta tradició  cedint alguns dels seus espais o comprant els caramels, però sobretot amb l’aportació econòmica a través de subvencions de la Regidoria de Cultura.

NIT DE REIS

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Escriu la carta als Reis Mags!

Escriu la Carta

als Reis Mags

d'Orient

 

 

Segueix l'arribada dels Reis Mags d'Orient a Sant Vicenç dels Horts!

Segueix l'arribada dels Reis Mags d'Orient

a Sant Vicenç dels Horts

 

 

Contacta!

Contacta amb la Comissió per a qualsevol dubte o suggeriment: info@cavalcadadereis.cat