loader image

Col·laboradors

La Cavalcada de Reis no seria possible sense la col·laboració dels seus voluntaris i sobretot sense l’ajuda d’altres entitats socioculturals de la vila de Sant Vicenç dels Horts:

L’Esplai Flor de Neu s’encarrega des de fa anys d’elaborar una de les carrosses amb l’ajuda dels seus monitors, joves i pares. La Nit de Reis aquesta carrossa desfila acompanyada dels membres de l’Esplai Flor de Neu.

L’A.E. i G. Roc d’Oró elabora des de fa anys una carrossa per la Nit de Reis amb la col·laboració d’escoltes, monitors i pares. Tan escoltes com monitors el dia 5 de gener es passegen dalt de la carrossa repartint-hi caramels.

La Colla de Gegants decora dues de les carrosses que integren la comitiva reial. Una d’elles està presidida pel Vicenç i la Coloma, els gegants de Sant Vicenç, i per membres geganters. L’altra carrossa està integrada per més membres geganters i animada amb música enllaunada.

L’Associació Colla de diables “Àngels Diabòlics” elabora, des de la cavalcada de l’any 2013, la Carrossa del Carbó. Els Diables s’encarreguen de fer aquesta carrossa i ajuden a Ses Majestats a fabricar, amb el seu foc, el carbó que els nens més entremaliats rebran la Nit de Reis.

La Fundació Iris elabora

Els grups de música…

El Centre Catòlic cedeix el seu espai a la Comissió de la Cavalcada perquè hi pugui celebrar les seves reunions. A més, és al Centre Catòlic on apareixen els Reigs Mags per art de màgia i on s’inicia la comitiva fins l’Ajuntament.

D’altres voluntaris i voluntàries, associacions i empreses col·laboren amb la cavalcada a través de l’elaboració de les carrosses o la cessió de camions, furgonetes i tractors per motoritzar les carrosses.

La Cavalcada de Reis de Sant Vicenç està organitzada per la Comissió, però també rep ajuda institucional. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dóna suport a aquesta tradició cedint alguns dels seus espais o comprant els caramels, però sobretot amb l’aportació econòmica a través de subvencions de la Regidoria de Cultura.