loader image

La Nit de Reis

Cada 5 de gener a les 6 de la tarda, els Reis Mags apareixen per art de màgia al Centre Catòlic, des d’on baixen fins a l’Ajuntament acompanyats pels Patges Reials i el Seguici il·luminant el seu pas amb torxes i on els espera una espectacular rebuda als Trons Reials amb llums i serpentines de colors.

Dalt la tribuna, el Batlle de la ciutat els entrega la clau de Sant Vicenç que els permetrà entrar a totes les cases per deixar-hi els regals i habitualment l’acompanyen els nens i nenes guanyadors del dibuix que il·lustra el cartell de la Cavalcada de l’any en qüestió. Després d’aquesta rebuda, els Reis s’asseuen als Trons Reials i reben la mainada que entrega les cartes i els expressa els seus desitjos. Tots els infants que lliuren la carta als Reis reben caramels i globus de la mà de Ses Majestats i els seus Patges.

Cap a les 8 del vespre les carrosses reials s’acosten a la plaça de la Vila per recollir els Reis d’Orient, Patges i seguici i iniciar la cavalcada per Sant Vicenç on petits i grans els esperen amb els seus fanalets.