loader image

Exposició 125 anys de la Cavalcada

A través d’aquesta exposició podreu veure algunes imatges representatives de l’evolució de la cavalcada al llarg dels anys: des dels canvis de vestimenta, a la primera comitiva amb carros, passat pels Reis a cavall i la incorporació de carrosses motoritzades, fins a la majestuositat guanyada aquests últims anys.

Amb aquesta exposició vam celebrar els 125 anys de la Cavalcada de Reis de Sant Vicenç, complerts al 2021 però que per la situació de pandèmia es va commemorar el 2022. Una exposició que també va ser homenatge a totes les persones que en aquells 126 anys d’història havien participat a la cavalcada: veïns de Sant Vicenç, tractoristes, entitats, empreses col·laboradores i un llarg etcètera. Hauríem volgut que tots i cadascun dels voluntaris tingués un raconet en aquesta exposició, però això hagués requerit de tot un carrer per plasmar-hi tothom.

Moltes gràcies a totes les persones que van cedir les imatges del seu arxiu personal i familiar per il·lustrar aquesta exposició.

A tots els que heu fet i feu possible la cavalcada de Sant Vicenç dels Horts, us dediquem aquesta exposició i tot el nostre agraïment.