loader image

Tot a punt per a l’arribada dels Reis d’Orient el 5 de gener

La Nit de Reis a Sant Vicenç dels Horts serà diferent de com ho sol ser cada 5 de gener. Però aquesta arrelada tradició que se celebra a la vila des del 1896 -i una de les primeres cavalcades de l’Estat- es mantindrà aquest 2021 malgrat la situació de pandèmia. Tot i que no es podrà fer la cavalcada amb tot el seu seguici de carrosses i elements o la pluja de caramels, Ses Majestats recorreran els carrers de Sant Vicenç dalt de 3 camions perquè petits i grans els puguin veure atansats en finestres i balcons. A més, els infants podran entregar la carta en unes Bústies Reials. I tothom podrà seguir l’arribada dels Reis en vídeo des de casa a través de les xarxes socials de la cavalcada i en directe a la televisió local.

Recollida de cartes

La icònica imatge dels Trons Reials a l’Ajuntament i de la plaça de la Vila plena a vessar de famílies per rebre Melcior, Gaspar i Baltasar i entregar-los la carta en persona no es repetirà aquest any. Les mesures de seguretat no permeten l’entrega de cartes en mà, però per això hem preparat unes Bústies Reials màgiques on es podran tirar les cartes del 2 al 5 de gener.

Seguiu en directe l’arribada de Ses Majestats des dels dispositius mòbils o la televisió

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per art de màgia la tarda del 5 de gener a les 18h a l’interior de l’Ajuntament per rebre de mans de l’alcalde Miguel Comino la clau de Sant Vicenç. Per motius de seguretat no es podrà seguir presencialment, però us animem a connectar-vos i descobrir en temps real els últims preparatius dels Patges i l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

L’emissió en vídeo la podreu veure en directe al canal de la televisió local de Sant Vicenç dels Horts i en streaming al canal de Youtube, Instagram i Facebook de la Cavalcada de Reis. Us animem a connectar-vos a les 18h i seguir-ho!

També s’emetrà a les xarxes socials A.C.A Televisió Local de Sant Vicenç i de l’Ajuntament SVH.

Itinerari

Per fer possible que tots els infants puguin veure els Reis passar i a la vegada vetllar per la seguretat de totes les persones en la situació de pandèmia que vivim, hem preparat amb l’Ajuntament un itinerari que recorrerà moltíssims carrers de tots els barris de Sant Vicenç per tal d’evitar aglomeracions i fer que es pugui veure la comitiva des de finestres i balcons.

Vila Vella:

C/Rafael de Casanova

C/Pas del Llop

C/Comerç

Parc del Mamut Vènux

Ctra. De Sant Boi (Lateral)

C/Àngel Guimerà

 

Can Ros:

C/Barcelona

Ctra. De Sant Boi (lateral)

 

El Serral:

C/Agricultura

C/ del Serral

C/Mare de Déu de Núria

Ctra. de Sant Boi (Lateral)

Plaça Joan Prats i Escala

Ctra. de Sant Boi

 

Sant Josep:

C/Llobregat

C/Barcelona

C/Girona

C/Albacete

C/Barbastre

C/Córdoba

C/Ciudad Real

C/Antoni Mompel

Avinguda Ferrocarril

Travessera de Barcelona

C/Albacete

Can Ros

C/Girona

C/Mossèn Jacint Verdaguer

 

Vila Vella:

C/Sant Miquel

C/Sant Joan Bosco

 

El Turó:

C/Mestre Ramón Camps

C/Montjuïc

C/Aragó

C/Torres i Bages

C/Turó

C/Francesc Macià

C/Puig Castellar

C/Mare de Déu del Carme

C/Montjuïc

 

Vila Vella:

C/Sant Miquel

C/Rafael de Casanova

Plaça de la Vila

C/Mossèn Josep Duran

C/Barcelona

C/Nou

C/Ramon Poch

Ctra. de Sant Boi (dreta)

Can Sabat:

C/Nou

C/Anselm Clavé

C/Primer de Maig

C/Nou

C/Sant Josep

 

La Vinyala

C/Mestre Pérez Moya

C/Marinada

C/La Vinyala

Plaça Carme Llinàs

C/Miguel Hernández

C/Garcia Lorca

C/Sant Josep

C/Mestre Pérez Moya

 

El Llinàs

C/Enric Aymerich i Rigol

C/Olot

La Guàrdia

C/La Corunya

C/Lugo (esquerra)

C/Ourense

C/La Llacuna

 

La Font del Llargarut

C/de la Font del Llargarut fins AAVV

C/de la Font del Llargarut

 

La Guàrdia

C/La Llacuna

C/Olesa

C/Linares (fins el cementiri)

C/Linares (fins la rotonda del carrer del Sàhara)

C/Linares

 

Can Costa

C/Lucena

C/Martorell

C/Sant Joan

 

Sant Antoni

Avda. de Torrelles

Avda. de Les Planes

C/Narcís Monturiol

Avda. del Mas Picó

C/Mestre Millet

C/Joan Llimona

C/Pompeu Fabra

Avda. Central de Sant Antoni

C/Fundadors

C/Walt Disney

C/ de les flors

C/ del Montseny

C/ del Bon Punt

C/ del Rosari

C/Gatosar

C/Ignasi Iglesias

C/ del Pol. Ind. Sant Antoni

C/de l’aurora (BV-2005 fins BV-2002)

 

Sant Roc

Camí de Can Pascual

C/Velázquez

C/Murillo

C/Salvador Dalí

C/Mallol

Avda. de Sant Roc

Camí de Can Pascual

Ctra. de Sant Boi (BV-2002)

 

Can Sabat

C/Nou

C/de Sant Josep

 

La Vinyala

C/del Claverol

 

La Guàrdia

Avda. Mil·lenari

C/del Cementiri

C/del Papiol

C/Sant Domènech

Mesures de seguretat

El recorregut s’iniciarà cap a les 18.30h, un cop Ses Majestats hagin recollit la clau de la ciutat. Tots aquells que pugueu veure’ls des de finestres i balcons, espereu-los a casa amb el fanalet encès. En el cas que la comitiva no passi per davant de casa vostra, podeu apropar-vos al punt més proper acompanyats de la vostra bombolla de convivència, respectant les mesures de mascareta, neteja de mans i distància per evitar aglomeracions. Quan estiguin a punt d’arribar els Reis, sentireu una sirena ben forta per tal que pugueu preparar-vos per rebre’ls.

Share This

Share this post with your friends!