loader image

Els Reis arribaran a Sant Vicenç dels Horts malgrat la pandèmia

La situació sanitària actual causada per la Covid-19 farà que no puguem viure la Nit de Reis de Sant Vicenç dels Horts tal com ho hem fet cada any: amb l’esplendorosa recollida de cartes de mans de Ses Majestats els Reis d’Orient des dels Trons Reials a l’Ajuntament, ni de la Cavalcada de Reis amb totes les carrosses i elements màgics i la pluja de caramels que la fan tan especial. Però des de la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis, amb la complicitat de l’Ajuntament, estem treballant de valent per fer possible que la màgia arribi a Sant Vicenç dels Horts. Ja us en podem avançar alguns detalls: 

Recollida de cartes

Del 2 al 5 de gener els infants de Sant Vicenç podeu lliurar les seves cartes en unes Bústies Reials màgiques que trobareu a l’Ajuntament. 

A més, també podeu enviar la vostra carta online i els Reis us respondran personalment tan aviat com puguin!

Il·luminem l’arribada de Ses Majestats amb fanalets

La tarda del 5 de gener us animem a il·luminar les vostres finestres i balcons amb un fanalet que simbolitza la il·lusió dels nens i nenes de la vila per l’arribada dels Reis. Per això, enguany hem preparat uns fanalets per guiar els Savis vinguts d’Orient pels carrers de la nostra vila que ja hem repartit a les escoles. Aquells infants que no el tingueu podeu trobar-los a les dependències municipals. I, per il·luminar el fanalet, podeu adreçar-vos a algunes de les botigues per recollir l’espelma.

 

Ses Majestats arribaran el 5 de gener

La tarda de la vigília de Reis, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Vicenç dels Horts i passaran per la gran majoria dels carrers de la vila en una comitiva motoritzada. Petits i grans podreu atansar-vos des de finestres i balcons per veure’ls arribar i donar-los la benvinguda amb els fanalets encesos.

Ses Majestats esperen que sobretot feu cas de les autoritats i eviteu baixar al carrer a rebre’ls, ja que la seva visita no ens ha de fer oblidar la situació actual de pandèmia, encara que volen que gaudiu de la seva màgia com cada any.

 

Una tradició amb 125 anys d’història

El 1896 la desfilada dels tres Reis damunt d’un carro carregat de regals, mentre el públic els dedicava cants en passar, va donar origen a la primera cavalcada de Sant Vicenç dels Horts, una de les cavalcades més antigues de l’Estat Espanyol, juntament amb la d’Alcoi (1866) i la d’Igualada (1895). Des del seu inici i fins a l’actualitat, la Cavalcada de reis ha estat promoguda i duta a terme gràcies a la participació de voluntaris que amb il·lusió ofereixen el seu temps i esforç per fer possible l’arribada de Ses Majestats.

Voluntaris i voluntàries que aquest any també estan treballant perquè malgrat les circumstàncies actuals, la Nit de Reis sigui tan màgica com sigui possible per a tots els nens i nenes de Sant Vicenç dels Horts.

Share This

Share this post with your friends!