loader image

Canvi de recorregut de la cavalcada 2017 per millores de seguretat i mobilitat

La 122ª cavalcada de Sant Vicenç dels Horts presentarà variacions en el recorregut habitual per millorar la seguretat i la mobilitat de la nit de reis. Enguany la Comitiva Reial al seu pas pel carrer Barcelona, escurçarà el seu recorregut i girarà pel carrer Llobregat, en comptes de seguir fins a l’església de Sant Josep. A més, a partir d’aquest 2017, la cavalcada finalitzarà el seu recorregut a l’avinguda Torrelles i només Ses Majestats arribaran fins al Casal de Sant Antoni que aquesta vegada no aniran acompanyats de la resta de carrosses.

Tots aquests canvis es duran a terme per seguir les recomanacions de seguretat i mobilitat establertes per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, en un pla que vol reduir els possibles riscos d’aquest tipus d’activitats a la vila.

Com ja és tradició, Ses Majestats els Reis d’Orient apareixeran el dia 5 de gener a la tarda per art de màgia al Centre Catòlic, des d’on, acompanyats pels Patges, desfilaran fins a la plaça de la Vila il·luminats per torxes.  A les 18 h, rebran la clau que obre les llars dels vicentins i vicentines de la mà de l’alcaldessa, Maite Aymerich, i tot seguit es situaran als seus trons per rebre les cartes dels més petits. Una vegada tots els nens i nenes hagin entregat les seves cartes, sobre les 20 h, la Comitiva Reial composta per les diverses carrosses i elements, recolliran Ses Majestats a la plaça de la Vila per iniciar la cavalcada. El recorregut de la Comitiva serà el següent: plaça de la Vila, carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu, de Barcelona, de Llobregat, de Mossèn Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé, de Sant Josep i arribada a l’avinguda de Torrelles.

Share This

Share this post with your friends!