loader image

Una nova carrossa i més seguretat per a la Cavalcada de Reis 2015

La 120a Cavalcada de Reis de Sant Vicenç dels Horts estrenarà una nova carrossa dedicada als castells i canviarà el seu recorregut per millorar-ne la seguretat.

La Cavalcada d’aquest 2015 serà la més llarga dels seus 119 anys de vida amb un seguici format per 14 elements gràcies a la creació d’una nova carrossa que estarà decorada seguint els motius de la tradició dels castells i en la qual hi participen els membres de la Colla Castellera de Sant Vicenç ‘Els Carallots’. L’última vegada que es va afegir una nova carrossa al seguici va ser l’any 2013 quan es va crear la Carrossa del Carbó amb la col·laboració de la Colla de Diables Àngels Diabòlics.

A banda d’aquesta nova incorporació, s’ha renovat totalment la carrossa del Rei Ros que estrenarà una nova estructura i plataforma i una il·luminació dotada de leds. També s’han efectuat treballs de millora en els altres elements i carrosses que desfilaran en la 120a cavalcada amb una imatge renovada i motius ornamentals diferents dels de l’any anterior.

Una altra de les novetats per a aquest 2015 serà l’ampliació i canvi de recorregut per evitar aglomeracions en determinats punts: l’itinerari deixarà de passar pels carrers de La Pobla i Nou, que eren massa estrets, i passarà pels carrers Anselm Clavé, Sant Josep i del Riu, molts més amples per al pas de les carrosses i la gran presència de públic. Aquí podreu consultar l’itinerari complert de la Cavalcada que aquest any recorrerà 3,77 quilòmetres, 215 metres més que en l’habitual recorregut.

A més, per tal de garantir al seguretat en el moment de la celebració de la Cavalcada s’ampliarà el nombre de voluntaris que faran d’escoltes al costat del seguici i s’encarregaran d’evitar que el públic assistent s’apropi massa a les carrosses.

Share This

Share this post with your friends!