loader image

Una alumna de l’Escola La Vinyala és l’autora del cartell de la Cavalcada 2015

El dibuix de Carla Fernández Mascó, de 3r B de l’Escola La Vinyala, ha estat la imatge escollida per la Comissió per il·lustrar el cartell de la Cavalcada 2015. L’obra destaca per la seva originalitat amb un dibuix viu i colorit en què es poden veure els Reis d’Orient seguint l’estel i viatjant en camell arreu del món. Carla Fernández, juntament amb els altres dos finalistes de la selecció, Martí Font Canals, del Col·legi Sant Vicenç, i Joel Abelló i Jara, de l’Escola La Immaculada, tindran l’honor de rebre Ses Majestats i entregar-los la clau de les cases de Sant Vicenç dels Horts el dia 5 de gener a la Casa de la Vila.

Més de tres-cents nens i nenes d’escoles de Sant Vicenç han col·laborat en el procés de disseny del cartell de la cavalcada i han fet arribar a l’organització els seus dibuixos d’inspiració nadalenca sobre els Reis Mags i la Nit de Reis. En la iniciativa hi ha participat nens i nenes des de P-3 fins a 6è de primària de les escoles La Vinyala, La Guàrdia, Sant Antoni, La Immaculada, Sant Vicenç i Sant Jordi.

Share This

Share this post with your friends!