loader image

La Cavalcada de Reis canviarà de recorregut per motius de seguretat

La Comissió Organitzadora, conjuntament amb l’Ajuntament i la Policia local, ha decidit canviar l’itinerari de la cavalcada de reis i evitar els carrers més estrets per millorar-ne la seguretat. La comitiva mantindrà la major part del seu recorregut habitual però deixarà de passar pel carrer de la Pobla i el carrer Nou, un tram massa estret pel pas de les carrosses i la gran afluència de persones que s’hi congreguen la Nit de Reis.

El nou recorregut s’iniciarà com cada any a la Plaça de la Vila i continuarà per Rafel de Casanova però, enlloc de girar a la Pobla i el carrer Nou, passarà pels carrers d’Anselm Clavé, de Sant Josep i del Riu i reprendrà el recorregut tradicional: seguirà pel carrer de Barcelona fins a l’alçada de l’Església de Sant Josep, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Anselm Clavé i Sant Josep.

Share This

Share this post with your friends!