Ja tenim el cartell de la Cavalcada de Reis 2014

Un any més, la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis ha cel·lebrat un concurs de dibuix per a escollir la imatge que il·lustrarà el cartell de la Cavalcada. El concurs d’aquest any ha tingut un gran èxit amb la participació de més d’un centenar de nens i nenes de les diferents escoles de Sant Vicenç dels Horts.

El dibuix escollit com a guanyador i que ha il·lustrat el cartell de la Cavalcada 2014 és el d’Andrea Márquez Cano, alumna de 4t de primària de l’Escola Sant Vicenç. Els dos finalistes del concurs de dibuix són Mouad el Faitah, de 6è de l’Escola La Guardià, i Iker Losada, de 3r de l’Escola La Vinyala.

La guanyadora, juntament amb els altres dos nens finalistes, seran els primers en rebre Ses Majestats a la casa de la Vila. A més, seran els encarregats, juntament amb l’alcalde Oriol Junqueras, d’entregar la clau de les cases de Sant Vicenç als Reis d’Orient.