Entre tots, fem una Cavalcada 2.0

La cavalcada de reis es podrà seguir a través del Facebook de la Cavalcada i pel Twitter @cavalcadadereis o el hashtag #cavalcadasvh. Comptes des dels quals s’informarà del transcurs de la nit, dels horaris de la cavalcada i per quins carrers està passant en aquells moments la Comitiva Reial.

La Comissió Organitzadora també anima als vicentins i vicentines a participar activament en la cavalcada 2.0 comentant les sensacions i impressions que li inspiren la nit del 5 de gener amb el hashtag #cavalcadasvh. Si volen, també poden pujar fotos amb el hashtag o etiquetant els comptes de la cavalcada de Facebook.com/cavalcadadereis  i Twitter.com/cavalcadadereis.

Quina carrossa us ha agradat més? Quin és el vostre rei preferit? Com viviu la nit més màgica de l’any? No us oblideu de fer els vostres comentaris amb el hashtag #cavalcadasvh.

Amb aquesta iniciativa es pretén millorar la informació dels ciutadans sobre el transcurs de la cavalcada i, alhora, animar-los a opinar sobre les carrosses, l’entrega de la carta als Reis, etc.