La Cavalcada de Reis millora el Ninot de Neu i el Camell Reial

La Comissió Organitzadora i els voluntaris de la cavalcada de reis han treballat en alguns dels elements de la comitiva reial per tal de millorar-ne la imatge i funcionament.

El Ninot de Neu, que forma part de la cavalcada des de l’any 2000, estrenarà vestimenta nova. La roba de color blanc estava bastant malmesa i descolorida pel pas del temps i els efectes de la neu de sabó que llança el Ninot, per això aquest any se n’ha canviat la tela.

També s’han fet millores en el mecanisme del Camell Reial que podrà avançar de forma més ràpida a la cavalcada del 2013. Gràcies als canvis efectuats en el motor, el Camell que des del 1999 avança caminant a pas lent pels carrers de Sant Vicenç, es mourà de forma molt més ràpida i vistosa. De fet, l’any passat ja s’hi van fer millores i va passar de moure’s gràcies al moviment motriu del cotxe que el remolcava a fer-ho de forma motoritzada.

Aquestes no són les úniques novetats de la cavalcada de reis 2013. Tal i com hem avançat anteriorment, la comitiva reial d’enguany incorpora una carrossa més i estrena una plataforma nova per a la carrossa del rei blanc. A més, el recent estrenat escenari també presentarà algun canvi que el farà més majestuós.