La cavalcada de reis del 2013 estrena una nova carrossa

La cavalcada de reis inaugura, aquest 2013, una nova carrossa: la ‘carrossa del carbó’. Així, la d’aquest any serà la comitiva reial més extensa de la història de la cavalcada.

La nova carrossa suposa la incorporació de l’agrupació Colla de Diables Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts a la cavalcada. Els membres i voluntaris de la Comissió han bastit i adaptat la nova plataforma mòbil i els voluntaris de la Colla de Diables s’encarreguen, en aquestes dates, de decorar i bastir la Carrossa del carbó.

Gràcies a aquesta nova incorporació els Reis Mags podran transportar, a banda dels regals, el carbó que aquells qui s’hagin portat malament durant el 2012, trobaran a casa la nit de reis o el dia 6 de gener.

La cavalcada de reis de Sant Vicenç dels Horts del 2013 tindrà, amb aquesta nova incorporació, tretze carrosses, a banda dels grups musicals i el camió dels regals: la Carrossa del Rei Blanc, Carrossa del Rei Ros, Carrossa del Rei Negre, Estrella d’Orient I, Estrella d’Orient II, Camell Reial, Ninot de neu, Bombolla Reial, Carrossa de l’Esplai Flor de Neu, Carrosa de l’A.E.G Roc d’Oró, Carrossa de la Colla de Geganters, Carrossa dels infants i Carrossa del Carbó. La cavalcada no estrena una carrossa des del 2004, quan es va afegir a la comitiva la Bombolla Reial.