La Cavalcada de Reis ja ha escollit el cartell d’aquest 2013

Les escoles de La VinyalaSant AntoniSant Jordi i Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts han participat en el concurs per escollir el cartell de la cavalcada. El dibuix guanyador és el de la Carla Fernández del 1r de primària de l’escola La Vinyala. El jurat, integrat pels membres de la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis, l’ha escollit per la seva originalitat i cromatisme: el dibuix està fet a partir de la combinació de botons, trossos de paper i retalls de roba de colors i estampats diversos.

La guanyadora, Carla Fernández, a banda d’il·lustrar amb el seu dibuix el cartell de la cavalcada del 2013, tindrà l’honor de rebre Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a la casa de la vila la tarda del 5 de gener. També l’acompanyaran els autors dels dibuixos que han quedat en segon i tercer lloc: Carla Arroyo, de 4t de primària de La Vinyala i Lola Garcia, alumna de P-5 de l’escola Sant Antoni.

En la segona edició del certamen hi han participat un total de 19 alumnes de quatre escoles del municipi.