Ocupades totes les places per a fer de Patge Reial

Aquest mes de desembre la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis ha rebut diverses peticions per a fer de patge a través del seu correu electrònic i de la pàgina de Facebook però ha hagut d’informar als sol·licitants que les inscripcions ja estan tancades. Les places per a fer de patge reial estan plenes des de principis de novembre i ja no és possible inscriure’s a la llista de participants.

A la cavalcada de reis de Sant Vicenç hi participen cada any, com a patges reials, un total de trenta nenes d’entre 10 i 16 anys que acompanyen als Reis Mags en les carrosses i els ajuden a recollir les cartes, llençar caramels, etc.

El número de places va en consonància amb la capacitat de les carrosses i la disponibilitat dels vestits reials. Donat el reduït nombre de places i l’alta participació per part de les nenes, les llistes per a fer de patges cada any se solen omplir molt ràpidament. Tot i així, des de la Comissió s’agraeix el creixent interès dels vicentins i vicentines per a participar a la cavalcada.